CUM POTI CUMPARA CA PERSOANA FIZICA?

2 Plaseaza comanda.
3 Platesti la livrarea coletului si te bucuri de produse

Daca ai nevoie de orice alt tip de informatii sau esti companie, suna la
0256 214 011 sau scrie un email la sales@bontimes.ro. Multumim!

ORARUL COMPANIEI

Luni - Vineri: 9 - 17
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

Designul de încălțăminte este un aspect esențial al afacerii noastre. Suntem mândri să oferim servicii de design inovatoare și personalizate pentru fiecare client individual. Fiecare colecție creată este exclusivă și adaptată la nevoile și preferințele clientului.

Echipa noastră de designeri talentați și experimentați lucrează cu cea mai recentă tehnologie și software de proiectare pentru a crea modele de încălțăminte unice și atractive. Fiecare model este prezentat atât ca randare digitală, cât și ca prototip fizic, însoțit de un moodboard care ilustrează tonul și stilul colecției.

În plus, oferim propuneri de materiale noi, machete de talpă și mostre de culoare, astfel încât clientul să poată alege cele mai bune opțiuni în funcție de preferințele lor. Suntem mereu în căutarea de noi materiale și tehnologii inovatoare pentru a oferi cele mai bune soluții de design pentru clienții noștri.

Indiferent de tipul de încălțăminte pe care doriți să-l creați, suntem pregătiți să vă ajutăm să transformați visele în realitate. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de design de încălțăminte personalizat.

DORESTI SA COLABORAM?

Vom face tot posibilul pentru ca produsul tau sa fie unul de top!

TOP